SALES MANAGER BENELUX H/F

SALES MANAGER BENELUX H/F

VIDAL ASSOCIATES Consulting & Search is een toonaangevend  recruitment en selectie bureau met een hoofdzetel in Franrijk.  

 

Onze opdrachtgever is een internationale groep die in 70 jaar is uitgegroeid tot een marktleider in watermanagement in de woningbouwsector. De groep produceert en verdeelt een uitgebreid gamma van producten met betrekking tot de aanvoer van water, hydro kabels, sanitair, water behandeling en  badkamers.
In het kader van hun uitbreiding op internationaal niveau,  versterkt onze klant zijn commerciële team in de Benelux.   

SALES MANAGER BENELUX
Gevestigd in België in home office.


Als Sales Manager Benelux ontwikkel je onze activiteit in België en Nederland in overeenstemming met de strategie en budgetten die door de groep bepaald worden.
Na een gerichte opleidingsperiode, ben je snel autonoom en neem je de verantwoordelijkheid in je regio voor het commercialiseren van onze producten aan de bestaande en vooral nieuwe klanten : doe-het-zelf winkels en het professionele netwerk in BtoB  (vakmensen, installateurs, architecten, gespecialiseerde verdelers…)
Ontwikkeling van de bestaande klanten portefeuille.
-Actieve prospectie van nieuwe klanten,
-Analyse van de behoeften en ontwikkelingsmogelijkheden
-Detecteren van nieuwe afzetmogelijkheden in je regio
-Opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten
-Je staat garant voor het respect van de commerciële akkoorden
-Je onderhandelt  en optimaliseert de voorwaarden van de samenwerking (contract, prijs en commerciële voorwaarden, supply chain , betalingsvoorwaarden, klantenservice, enz.)
-Promotie van de producten via een dynamische commerciële argumentering, promotionele acties en Trade Marketing
-Je garandeert een dynamische communicatie tussen je klanten een het bedrijf: doorgeven van  nuttige  marketing informatie aan de klanten en anderzijds informatie over de markt doorgeven aan de internationale verkoopdirectie.
-Reporting van je activiteit via onze CRM
-Indien nodig kom je tussen om  eventuele geschillen met klanten op te lossen

Als vertegenwoordiger van onze groep en van ons imago streef je constant naar het leveren van kwaliteit, het respecteren en het uitdragen van onze waarden. Reactiviteit en klanttevredenheid zijn voor jouw even belangrijk als voor ons.
Je rapporteert direct aan onze hoofdzetel in Franrijk en hebt daar de steun van 2 personen in de export afdeling.

Profiel :

-Technisch of commerciële opleiding
-Minimum ervaring van 5 jaar in de verkoop van technische producten in de BtoB sector: doehet-zelf zaken, architecten, groothandelaars, openbare werken,…
-Een kennis in het domein van sanitair, badkamers of waterbehandeling is  zeker een pluspunt
-Je hebt een commerciële instelling,  houdt van nieuwe uitdagingen en bent resultaat gericht.
-Je wilskracht en overtuigingskracht zullen je helpen om jezelf te realiseren in een bedrijf waar werkelijke ontwikkelingsmogelijkheden geboden worden.

Voor deze uitdagende job spreekt je vlot Nederlands en Frans en ben je bereid om veel op de baan te zijn.
 

Heb je interesse en het profiel dat wij zoeken? Stuur dan snel je CV naar VIDAL ASSOCIATES Consulting & Search onder referentie VB12339R.  Email : vb12354r-77@talentup.net.
 Postuler à l'offre Retour aux offres

Conformément aux articles 38 à 40 de la loi Informatique et Libertés du 6 août 2004, Loi 2004-801, vous disposez d'un droit d'accès, de rectification et de radiation des données vous concernant. Ce droit d'accès peut être exercé sur simple demande écrite adressée à Vidal Associates, 83 avenue Charles de Gaulle, 92 200 Neuilly sur Seine, info@vidal-associates.com

executive searchévaluationbilanrecrutementconseil RH

Informations légales Plan du site Talentup.com Cabinet de recrutement Paris Cabinet de recrutement Toulouse Recrutement IT